Header 01
 Header 02
 Header 03
 Header 04

Let Dimplex Inspire You

Over Dimplex

Sfeer voor alle generaties

Constante verandering is een constante factor geworden. Onze levens en onze huizen worden steeds flexibeler, bewuster en duurzamer. Vaste waarden lijken steeds meer achter ons te liggen. Go with the flow, dat willen we. En daarvoor hebben we positieve energie, plezier, schoonheid en een intieme sfeer nodig.

Visie op wonen

Flexibel en modulair wonen

Wie in de stad woont, moet flexibel, efficiënt en duurzaam omgaan met de ruimte en de materialen. Dat betekent dat er steeds meer kleine en flexibele woningen nodig zijn. Kleine appartementen, containers en de tiny houses zijn daar goede voorbeelden van. Een Dimplex haard is een duurzame oplossing en past eigenlijk overal wel, zelfs in de kleinste ruimtes.

Vuur is een bron van inspiratie, ontspanning en verzachting - en een lagere hartslag. Vuur trekt mensen aan. Het zorgt voor meer contact en verbinding. Een knusse en comfortabele haard geeft je een gevoel van ontspanning en welzijn. Laat je door ons inspireren en voeg iets waardevols toe aan je interieur.

Waar te koop?

Vind een Dimplex haarden verkooppunt in de buurt

Vuursystemen

Optimyst®

Licht en waternevel, dat kan genoeg zijn om ‘vlammen’ te zien. In elke Dimplex haard met Optimyst® technologie.

Optiflame®

Vuur uit spiegelbeelden! Het geheim achter elektrische haarden met Optiflame® technologie is een bewegende as met spiegels.

Opti-Virtual®

Voor de levensechte vlammen en vonken maakt elke haard met Dimplex Opti-Virtual® technologie gebruik van de nieuwste HDTV-technieken.

Revillusion®

Revillusion® is onze nieuwste vlamtechniek en een nieuwe mijlpaal in elektrisch vuur.